KUNDESERVICE

FORSENDELSE

Vi leverer i hele verden med PostNord.
Fragten betaler køber og prisen afhænger af pakkens vægt og størrelse. Du er også velkommen til at afhente dine varer i Charlottenlund. Vi sender normalt dine varer inden for 3 hverdage. Har du ikke modtaget varen senest 10 dage efter bestillingsdatoen, bedes du kontakte os ved at sende en e-mail til info@moruggo.com. Moruggo står ikke til ansvar for direkte eller indirekte tab forsaget af for sen levering. Levering af varer fra Moruggo anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.

FRAGTSKADE

Er varen beskadiget når du modtager den, skal du anmelde det til PostNord straks efter modtagelse. Hvis du, trods åbenlyse skader på pakken, ikke gør indsigelse overfor postbuddet, kan der opstå tvivl, om hvornår pakken har fået skader, og du risikerer selv at hæfte for skaden. Vi sørger altid for at pakke dine varer med størst mulig omhu, således at vi reducerer risikoen for fragtskader til et minimum. Moruggo står ikke til ansvar for varer, der er blevet beskadiget under transporten.

BETALING

Vi modtager betaling i form af kreditkort (Dankort/Mastercard) og bankoverførsel.
Vi gør opmærksom på at du ved bankoverførsel ikke er beskyttet af indsigelsesordningen.
Så snart vi modtager din ordre sender vi en faktura. Din betaling bliver først trukket, når varen afsendes.
Den angivne pris ved bestillingstidspunktet er den gældende bestillingspris. Der tages forbehold for udgåede varer og fejl. 

FORTRYDELSESRET

Vi returnerer med et smil. Hos Moruggo har du 14 dages fortrydelsesret efter forbrugeraftaleloven. Herefter har du som kunde 14 dage til at sende varen retur. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot informere os via e-mail info@moruggo.com og returnere varen i samme stand som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes det fulde beløb inkl. de fragtomkostning der måtte være i forbindelse med Moruggos levering af varen. Du er som kunde ansvarlig for de fragtomkostninger, der er forbundet med tilbagelevering af varen. Returreglerne er gældende for fjernslag, og omfatter derfor ikke varer afhentet i vores showroom.

REKLAMATION

Moruggo yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven.Reklamationsretten dækker over vare, der har fejl eller mangler, som var til stede, da varen blev solgt. Der gøres opmærksom på, at der ikke kan reklameres over naturens luner og kosmetiske afvigelser, som fx. unika og vintage produkter. I tilfælde af reklamation bedes varen sendt retur hurtigst muligt for ombytning, reparation eller evt. tilbagebetaling.

VINTAGE

Nogle af de tæpper vi sælger er vintage stykker. Disse tæpper bærer på en masse historie, og derfor kan tegn på slid og brug forventes. Vi mener, at ufuldkommenheder og små tegn på slid er en del af den skønhed, unikhed og historie som tæpperne besidder.

PLEJE

For råd om, hvordan du skal passe godt på dit nye tæppe, se venligst under ‘pleje af tæpper‘.